.

idag är det torsdag och om några timmar är det dags att åka hem. har varit väldigt skönt att vara hemma och speciellt att david har varit här också.

igår tattuerade jag och alexandra oss, det blev mycket bra !

nu tänker jag inte slösa så mycket mer här. nu ska jag mysa med david tills han ska åka.

ses i norge ! hej !

.

igår blev det ett romantiskt vampyr drama. inte jätte bra o inte jätte dålig. det var trevligt.

idag har jag o davy och anna varit i stan en stund. köpte NME sen gav jag upp. jag vill ha det mesta, men jag sparar :)
duktiga tjejen!

ikväll kanske det händer något, kanske inte..

.

igår var trevligt- jag var dock lite smått seg efter tågresan. först världens sen hugo.

idag har vi varit och tittat på handboll och ätit potatisgratäng. snart ska vi in till stan och titta på bio med gurr o matilda. nån vampyrfilm som jag inte valde. sen hoppas jag på att få mysa lite med david när vi kommer hem !

hej då

hemma !

nu har jag och alexandra antastat hemmaplan. jag ska alldeles straxt krypa ner i min säng och sova tills jag vaknar. jag älskar min säng.

tågresan var helt okej, jag sov tydligen massor enligt alex och väldigt lite enligt mig själv. i katrineholm träffade vi sofia och en grabb från norrköping som vi hängde med, det blev digestive kex och first price appelsin juice. inte helt fel!

ikväll älskade, älskade hugo ! vi ses där!

jaha ja

inte mycket tid till att uppdatera bloggen. jag jobbar och sliter på claes ohlson tillsammans med alla mæn i verktygsslipsar. det ær nice! alex ligger hemma o kollar på oc, en riktig hemmafru. kærringen (hon vi bor hos) ær spårløst borta, tacka ! hon slængde en hel fisk i papperskorgen som ofc børjade lukta så in i helvete æckligt. o vi har ingen flækt så nær vi ska steka får vi steka i minusgrader då vi måste ha alla fønster øppna. alexandra børjar ha sønder alla kærringens grejjer. det børjade med en kopp och igår låg blomman och krukan utanfør fønstret.

PÅ FREDAG ÆR VI HEMMA I SØDERKØPING! TACKA !  SES DÅ !

PUZZ


.

imorse gick jag och alix upp tio i åtta och gick ner i kællaren och tvættade før førsta gången i våra liv. resultatet blev strålande. nær vi sitter dær i våra "slapp"klæder och jætte morron snygga kommer det in tre hantverkare. jætte kul ! så vi satt dær och stirrade in i tvættmaskinerna. oerhørt givande morron.

jag ska åka till trollhættan snart. jag længtar ihjæl mig efter david men samtidigt kænner jag mig som værldens sæmsta som læmnar alex hær. fast jag kommer ju tillbaka imorron vid två så .. hon blir inte ensam allst længe! 

så det var det jag hade o sæga før nu.. 

hej då

.

igår var en bra dag. jobbade sju till halv två. jobbet duger. sen kom jesper, lotta och david. himla fint att træffa dom!

nu kænner jag mig jævligt .. jag vet inte . tom eller ja. ont i sjælen som jag brukar ha ibland. jag har ingen ork.

i helgen vill jag åka till david. men vi får se. verkar inte bli så.. men jag vill!

klockan fyra børjar jag jobba, det går væl bra antar jag.

om en vecka kommer vi hem till sørp. tacka! længtar till min familj, till annis, till min sæng, till hugo, till att gå på stan i norrkøping, till att æta massa frukost och mammas mat och till alla mænniskor.

nu har jag nog ingenting mer att skriva. jag ær tom.


oslo igen

uppdatering från norway, tacka!

helgen tyckte jag var riktigt bra nær vi va i trollhættan, nu tycker jag att den varit mindre bra..

jag har bytt jobb innan jag ens børjat. men imorron børjar jag iaf på claes ohlsson i oslo city, klockan sju. kalas! att gå upp tidigt har alltd varit min starka sida!

alex har också fått ett jobb, dock vet vi inte vart då hon inte fattade vad hon som ringde sa. så imorron ska vi leta upp hennes nya jobb :P vi vet iaf att det ligger i oslo city, vilket ær jævligt fett att vi jobbar i samma hus.

nu ska vi akurrat gå och spekulera på några cyklar.

hade


trollhättan

skönt att vara någon annanstans .

i fredags åkte jag o alix bussen hit, sen åt vi taco, vilket vi hade längtat efter sådär lagom länge. sen lite chill med vin och trevligt sällskap. igår så var det lite fest, henke o jesper dj:a på ett ställe och min och alix glädje när de spelade panic med the smiths kan jag inte riktigt sätta ord på. mycket trevligt kväll. förutom en david som fick gå hem och lägga sig innan tolv :) det gick ju bra det med.

nu ligger alix o david o slöar, kan dom få göra! sen ska jag o alex iaf köpa kaviar o brevpapper :P det är väl ungefär vad dagen kommer innehålla.

imorron back to oslo och börja jobba.

tacka
/m

tacka

fick just ett jobb. jaha ja.. på ica. vet inte alls hur det kænns, men jag tar væl det så længe. nu kan vi iaf skaffa internet! det ær det jag længtar mest efter. vi har æven varit duktiga och hittat adecco idag :P haha, det tog sin lilla tid.

imorron åker vi till trollhættan, jag o alex, kænns kalas skønt att få gøra något annat i helgen! plus att jag saknar david førstås! massor! o så saknar jag sverige!

nu tar jag och alex en slappar kvæll med lost och kanske lite yoghurt!
hej då!

.

nu har vi letat efter adecco, exakt hela dagen. ingen visste vart det låg o nær vi æntligen, æntligen,  hittade det så hade de bytt adress! vi gav upp, tog tunnelbanan hem till knarkar centrum o alla indier. alex bråkade med den norSka bibliotikarien om en dator nyss, det gick bra. snart ska vi hem till kirsti. jag vill inte sæga usch, men usch !

idag blir det væl att kolla lite mer lost, spela lite mer kort, laga lite mer mat och kanske sova lite mer middag, førstås!

uppdaterar kanse imorron, kanse inte!

hej

oslo

jaså, marre bloggar, ifall nu någon kolla in. jag o alex har hittat ett bibliotek mitt i knarkar centrum dær vi kan uppdatera oss lite vad som hænder dær hemma. de hær tre dagarna har mest bestætt av att alex har skrattat åt mig då jag tycker att allting ær jætte æckligt. kirsti ar magsjuka o vægrar att plocka undan efter sig o hennes hår ær typ øverallt. det luktar sjukt mycket fisk i hennes kylskåp så jag vill helst inte æta något som varit dær inne.

vi har førsøkt att få tag i ett trådløst bredband vilket verkar vara helt omøjligt då man måste ha ett norskt personnummer. och før att få ett norskt personnummer måste man ha ett skatte kort o ett sånt får man inte førens man får ett jobb så ja.. allt kænns lite smått hoppløst, men vi øverlever kanske!

jag tycker sjælv att det ær jætte spænnande att jag skriver på norska ! tacka !

jag saknar ihjæl mig efter hemma o efter david o efter anna o alla andra !

/m

det går super bra att køpa knark hær iaf, helt øppet mitt i vårat centrum. tacka !

.

aaooh ! jahaja, nu börjar det kännas att vi flyttar om några timmar. anna ville sjunga niklas strömstedt förut men den blev så sorglig så jag vägrade!

vi kollar idol o jag är jätte sugen på popcorn.

1 okt

jahaja, 1 oktober. vad snabbt tiden går. idag i alla fall har vi fri tillgång till vårat rum i oslo. vi stressar inte utan åker ett varv till trollhättan först. söndag intar vi oslo och brinken 16 c.

nu tror jag att jag organiserat packningen någorlunda bra. kommer bara på mer saker jag vill ha med mig hela tiden, idag t.ex. kom jag på att jag ville ha med mig en handduk. ifall det blir något duschande för min del, det gäller att gardera sig.

analtjej ?

jag och alixandra filosoferar om varför ormeniparadiset inte lagt upp sitt sista uppdrag. det är ändå oktober nu, så dom är sena. vi kommer på massor av olika anledningar, men en sak är säker, eva är en riktig analtjej!