åka tåg

nu åker jag till david :) hej då!

trött

nu ska jag snart sova, äntligen. jag har varit trött typ hela dagen. ska bara packa lite först. imorron ska jag gå upp vid sju, vilket kommer innebära att jag lär vara död hela dagen. jag har sovit till halv ett nu i två veckor. jag har aldrig varit bra på att gå upp tidigt, inte ens när jag gick i skolan, antingen tog jag sov morron eller så gick jag hem och power napade på rasterna :P usch ja. inte min grejj det där.

lite mer x-men nu iaf :) godnatt !

norge :D

nu har jag motionerat min far. har precis lärt alexandra hur man lagar pasta, kan vara bra att veta, speciellt i norge :D

imorron åker jag till david :) och på onsdag åker jag till norge och fixar lite :D nöjdaste.

fyyy

nu skäms jag lite över mig själv. det ända jag skulle göra idag var att skriva cv:et. har jag gjort det ?

nej !

godnatt


:)

det bästa med jocke är att han alltid är hungrig, framförallt när jag är hungrig. vi åt kina mat sen satt han mest här och suckade tills han krävde att jag skulle skjutsa hem honom. trevligt.


faktisk

kom präci hem från promenaden, en jävla må bra promenad var det! nu är jag jävligt pepp igen, fan hoppas att det blir av. men vi är ju jävligt bra på att komma till skott jag o alex.

vi satt på nya inne stället jannes och fikade (för att det regnade), sen blev vi riktigt irriterade över alla människor som vinkar på en hela tiden, vilka är alla?

sen kom vi fram till att vi är ett jävligt bra gäng, jag o alex :P haha ! vilket gäng!

nu ska jag lära mig hur tvättmaskinen fungerar :D kan vara bra att kunna!

god morgon

nu äter jag en jävligt sen frukost. jag älskar att sova länge, helt sjukt underbart att ligga o dra sig i sängen nån timma också. men nu är jag iaf uppe. ska göra mig iordning sen ska jag o fnittertippan ta en promenad.

idag har jag bestämt att jag ska skriva om mitt cv, det är det dagen kommer gå ut på. det gäller att ha mål med dagarna :P hahaha !

ooh, ikväll är det X-men, jag älskar X-men !!

hoppas hoppas hoppas

jag vill .. mm.. jag vill helt enkelt :P


bra tänkt !

jag försökta precis bita bort (ja, bita, fråga mig inte varför) ett klistermärke från datorn med sån där onödig information på. detta slutar i att min tand börjar gå sönder ännu mer, så jävla ovettigt maria!

nu ska jag hämta en sax!

.

"-den här låten handlar om en tjej"

HALLå

jag och alex kollade på våra nya filmer. Control var grymt bra, sitter o laddar ner lite Joy Division musik.

ska försöka sova, typ nu. imorron kanske det händer något, kanske inte.

/ m


ligan



ligan på stan - fnittertippan, gamle indian och snäckan aka. hallongrottan. vi ska spela in en skiva. kommer bli en jävla bra skiva :D

köpte mig en tröjja, en klocka, BD dvd, lite tidningar och en the smiths nyckelring :P haha . bara nödvändiga saker. det jag skulle göra (som att hämta min mobil och köpa trosor) struntade jag tydligen i. alex ville börja rida så vi köpte det grundläggande, så som hjälm och ridspö. ska disskutera med pappsen om en ponny, hon vill helst ha en fallabella :P

kräfta

Svenskt uppslagsord
kräfta kräftan kräftor subst.
kräftdjuret Potamobius astacus
Engelsk översättning
crayfish

nu vet ni !

ost

jag fattar inte. jag gillar inte ens ost. sen så åt jag ost i lördags o igår. och nu går jag mest runt och är sugen på ost hela tiden. smyger till kylskåpet och tar en ost skiva. igår kväll hivade jag in en näve riven taco ost också. jag tål inte ens ost ! måste lägga ner det här med osten, kan inte vara bra :P haha

nu ska jag fixa till mig lite, sen är det stan som gäller. kom just på att jag fått lön, kan bli farligt :P

såva gått kanske

jag fattar inte varför jag inte kan somna. har gått hur bra som helst o sova med david nu i två nätter, men nu när jag är ensam så är det helt omöjligt. jävligt kasst. hade ju gärna haft david här hela tiden, dock kanske inte bara för sovandets skull, men ändå :P

känns som jag ska jobba imorron, men det ska jag INTE. jag ska upp och luncha / fika med alix p och josie i stan. kan bli mycket trevligt :)

sov middag förut .. drömde att jag skulle till tandläkaren och hon blev vansinnig för att jag inte använt tandtråd och började kasta alla redskap omkring sig. jag gillar inte tandläkaren längre. jag ska dumpa folktandvården och bli tillsammans med zoran istället :D

ska väl göra ett nytt försök nu. såv gått alla !

/ m

helgen

jag gillar väl den här helgen. mycket. fredagen var mycket trevlig, förfest hos josie. gurr o david. vattenpipa. deli sen hugo, det var riktigt bra. lördagen var också trevlig. björnen anslöt och så grillade vi hos alex. sen stan igen, deli och hugo. rundpingis. pengabrorsan och alexander skarsgård :)

delialix o gurr :)björnenfamiljen

jag vill ha mer.


fräscht

idag är jag jävligt fräsch, bara så alla vet ! tror att jag använt mig av ungefär alla "skönhetsprodukter" mitt hem innehar. ska även till alex snart o använda mig utav några av hennes :P detta kommer innebära att jag känner mig snygg när vi anländer på josies förfest. när vi åker därifrån känner jag mig fortfarande någorlunda het (kan bero på alkoholen). när vi senare lämnar hugo runt tre snåret kommer jag se ut som jag inte duschat på fjorton dagar och så kommer jag känna mig as skabbig. samma mönster varje helg. varför anstränger man sig ? men äh. det är väl värt det.

så jävla underbart med hugo ikväll ! så jävla underbart med josie, åsa och alex ! så jävla undebart att david o fullgurr kommer ! jag är pesimist men det här kan omöjligt bli fel !

/zuparmarre

arn

jag o annis skulle kolla på arn igår kväll. den var så himla seeg. vi såg iaf inte klart den.

m - men, fick hon böldpest nu också ?
a - guud så retro !

min käre vän

pratade just med min kära vän joachim i telefon. kom på hur sjukt skum han är :P trist att han ska ner till malmö över helgen o dissa augustifesten, men som han själv sa "-men jag skulle ju till spanien över studenten!" .. haha.. sant sant !

aj

nu är jag hemma. sov hos alex. drömde att hon var super liten och satt i min hand. när vi disskuterade detta kom vi fram till att det blir svårt när hon vill röka på krogen, vi måste därför köpa slim cigaretter, i fall att. vaknade även ofta med ansiktet i hennes nyfärgade hår (som förövrigt blev as grymt) och kände att jag höll på att bli hög av kemikalie dofterna!

idag kollade vi på the hives dvdn innan jag skulle ner till tandläkaren. det var nog det värsta tandläkarbesöket jag varit på. hon rev upp mitt tandkött så det är alldeles sårigt o köttigt nu (låter skit ofräscht, jag vet), det blödde så mycket att det rann ner i mitt ansikte o på halsen. fuck. nu har jag så jävla ont att jag bara vill gråta. och inte ville hon laga tanden heller, så den ska se ut såhär till september. jag dör.

vi gick iaf ett varv på stan sen. det var trevligt. "vad kosta?"

nu tänker jag ligga i min säng hela kvällen och bara tycka synd om mig själv. imorron är det fett med fest o jag o alex är super taggade! så jävla underbart med hugo!

NÄMEN

snart slutar kärring ungen jobbet, då ska jag färga hennes hår. haha. hur fick jag den uppgiften ? jag har aldrig färgat vare sig mitt eget eller någon annans hår. känner att hon gjort ett big misstag ! sen är det i alla fall en hederlig sleep over som står på schemat.

imorgon ska jag äntligen till tandläkaren och fixa till "huggtanden". fuck vad jag längtar !

nu ska jag göra något annat .. som typ .. putsa mitt porslin !

..

idag vaknade jag halv två. skönt ! jävligt trevlig kväll / natt igår ! haha :D

min syster kom hem från sin första dag på gymnasiet nyss. hennes klass heter sagoprinsen. HAHA, sagoprinsen !


jaså

gammal är alltid äldst .

logiskt, jävligt logiskt !

bussen

bussen ja .. den var för det första sen o sen var den självklart full. jag fick stå, jag hatar att stå, man måste se helt sjuk ut när man står o försöker hålla balansen när bussen bromsar o svänger, men anyway . jag ställer mig dumt nog bredvid ett säte där det sitter en man av utländsk härkomst i jack and jones jeans (jag hatar jack and jones jeans) och någon fejk armani tröjja ( jag kan inte svära på att den var fejk men eftersom jag alltid går på fördomar så). jag förstår mig inte på dessa män. han säger i alla fall "-du kan sitta här gumman!" och klappar i sitt knä. VEM faller för sånt? VEM sätter sig i en vilt främmande mans knä? funderade allvarligt på att hoppa upp o sätta mig, men valde ialla fall att gå därifrån utan att yttra mig. fick senare sitta bredvid en dam med vita virkade handskar som hon spillt kaffe på.

jag gillar inte rubriker

nu har jag sovit. jag gillar att sova. jag är även mästare på att drömma skumma drömmar. inatt var inget undantag. inatt så var jag i Kiruna på nån fest, sen skulle jag åka hem o upptäckte att jag hade tre moppar (ni vet sånna där stora, långa moppar) i baksätet och jag var tvungen att få plats med dom på något annat sätt. fan vad jobbigt det blev kan jag lova. ungefär det drömde jag om hela natten. hur jag ska skulle få plats med tre städredskap i min bil. jävligt ovettigt.

nu ska jag till jobbet och för att komma dit måste jag åka buss. buss är inte mitt favorit färdmedel, främst på grund av människorna på bussen. alltid massa underligt folk som jag får för mig att jag inte tycker om. något annat som jag inte tycker om är att min chef har fått för sig att passande musik att ha i en godis butik är techno, helst spansk techno. min favvo ! haha

/ techno marre

romantiska komedier

jag älskar romantiska komedier. det är de sämsta filmerna man kan se, man vet alltid vad som kommer hända. men ändå. jag skulle vilja leva i en kass jävla romantisk komedi, vem skulle inte vilja? killen är alltid grymt het så man nästan får ont i själen och han är alltid super romantisk och allt blir precis lika perfekt som man vill att det ska bli.
kul att leva i jävla cp verkligheten där allt bara är besvikelser och man känner sig patetisk så fort inget blir som man hoppades att det skulle bli.

"att hoppas på nåt fint är att skjuta sig i huvudet"

?

jag upptäckte att hästpojken skivan ligger på toaletten, utan fodral eller nåt. hur hamnade den där ? kände jag helt plötsligt ett behov av att lyssna på just den skivan inne på toaletten. jävligt udda ställe att lägga en skiva på i alla fall.


..

.. blev ju skapligt ! haha :D

förlåt, va tvungen .. skapa - skapligt . ÄH, sova nu.

att skapa

jag har rensat ur . samma blogg - annat innehåll så att säga.

har saknat att trycka på "skapa" knappen. det känns så kreativt att "skapa" något. nu "skapar" jag ett blogg inlägg.
skapar marre .

nu jävlar ..

.. ska jag blogga !