för du kan inte se, när löven faller ner

nu är det konstaterat, jag är utvecklingstörd. kommenterade a´s blogg såhär; "ingen kan någonsin ha bättre konversationer än du o jag <3 (ett litet rim)"

hur kunde jag någonsin tro att detta rimmade. i mitt huvud lät det verkligen som ett rim när jag skrev det. HÄHÄ

det är okej om du vill dansa

graplyan - "ett djur som heter grap ser ut som en häst fast den har bara två ben och 1 öra, sen bor den i en lya förstås"

tack
alexandra för förklaringen! det går även bra att läsa om världens roligaste konversation på hennes blogg, bl.a. om ormar och nya ord som smakar mannagrynsgröt.

nu lyssnar jag på kusowsky och autisterna

uppsnärjd i det blå

jag har en bra dag. febern är borta och jag mår iaf lite bättre. kanske är det för att jag ser fram emot imorron. en fin arbetsdag med charkfamiljen och senare ska jag och alixandra p tillägna hugo ett besök och tillbringa kvällen på uteserveringen med underbart folk, underbar musik och ja, underbart bara.

har deklarerat både på svenska och på norska. gick ju bra. har även internet shoppat lite. en tuff t-shirt från nelly och en kusowsky t-shirt. tacka. hoppas att det kommer snart bara, det är så trist o sitta hemma o vänta på det.

.


du måste va sjuk, sjuk, sjuk, sjuk

om inte annat så är jag sjuk. katten och jag såg en super dålig film förut, Kärlek 3000, hur kass som helst. sen gick hon och jag somnade. nu mår jag jätte dåligt så inget jobb imorron.

nu lyssnar jag på kusowsky.

och jag är hellre ensam, än lycklig med någon annan

rubriken. just denna mening har jag och alixandra disskuterat minst åttio gånger under långa, kalla, oslo kvällar och jag tror aldrig vi har kommit till någon vettig slutsats. hur kan man hellre vilja vara ensam, än lycklig med någon annan ? då är man ju ändå lycklig. jag ber om en förklaring!

förövrigt, bra dag med charkfamiljen! nu håller jag på att bli sjuk, inte lika roligt och helt klart obra. vill gärna vara frisk i helgen. skulle vara skojj att fira sin tjugoårsdag utan feber.

skönt att vara ledig imorron och spendera tid med katten.
sovgott!

hjärtlös

jag gissar på att mina höga besökar siffror endast infinner sig för att jag har blivit singel och gjord slut med. jag måste nog göra er besvikna, här kommer inga "tycka-synd-om-mig-själv"-inlägg, inga "jag-vill-dö" eller "ta mig tillbaka"-inlägg. jag kommer inte skriva om hur ledsen jag är, endast eftersom jag inte är ledsen. av någon dum anledning så är det så, och jag är nog ganska tacksam. så nu vet ni! jag är på banan igen.

jag och alix gör vacker spotify-lista och jag känner mig lite små lycklig för att jag snart ska somna i min nybäddade säng. optimistmarre ser fram emot veckan faktiskt, jag fattar inte vad som hänt med mig. en vändpunkt

lyssnar på skansros, florence, eldkvarn och samtidigt som.

jag blir aldrig kär i nån, sånt där är slöseri med tid



hade en så jävla fin dag igår, tacka!

torsdag

idag har jag bestämt mig. från och med nu ska jag satsa stenhårt på kristian antillas gitarrist! (inte han med "hängande ögon" som alix säger, för han spelar bas och dansar super fult!)

nä, förövrigt så är jobbet jobbigt och jag saknar niclas som borde vara där och säga fula saker, fina saker, sjuka saker, kramas eller driva med modesto eller sharona eller vem av dom det nu är.

nu ska jag spela handboll. hej

jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din

en sen sommarkväll, en tisdag. du rökte mjukpack och jag ville inget hellre än att dina fingar skulle förälska sig i mitt ansikte och att dina läppar skulle stanna i min nacke. Istället sa jag: "-du och jag, vi passar inte ihop, inte alls", vände mig bort och till någon annan som hade stora händer och många ord.

och hur i hela världen skulle nån kunna sätta kedjor på en hurricane?

Jag tror du grät och sa:
"Först skratten
Sen dom där tårarna"

första gången jag hörde Hurricane Gilbert med Håkan Hellström var en jävla fin sommarkväll. första gången trodde jag han sjöng om Harry Kane, hade inte det varit bra mycket bättre?

Visst känns det fint nu Hurricane?

Och jag dansade när jag var tolv, och jag var högt över varje golv

jovars. igår firades mia för hon fyllde tjugo. sen åkte jag och alix folktom buss in till stan och önskade att det skulle bli en kväll på hugo som förut. deli först o alix ville gärna inte dricka av någon anledning. sen blev vi bjudna på shotts så då var hon igång igen! jag tog även mias födelsedagsshott. fattade inte varför hon inte ville ha den, nu förstår jag. det svider i halsen fortfarande! uuäääw!

på hugo var allt så jävla fint o jag var lycklig när vi dansade till håkan och broder daniel! vet inte om det var kitty men för första gången någonsin spelades morrissey på hugo! jag fick nästintill hjärtinfarkt innan jag, för alix skull, lämnade det hela.

sen träffade vi en glaceman och vi var glada!

nu kan jag inte sitta upp utan att luta mig mot något, länge sen sist!
/ m

torsdag

cpdag på jobbet. fanns ingenting att göra, förutom när det öste in vatten från taket i butiken. självklart hände detta när jag o niklas var ensamma. toppen. nu är jag supertrött.

hittade en bil idag som jag vill ha, den är ful o äcklig men jag vill ha den ändå!

läser en super bra bok om john lennon som jag har lovat alexandra att inte ha bort.

imorron är det fredag men det känns som att det skulle vara torsdag, o det är väl bra kanske.

jag längtar efter att ligga i davids armar och känna hans fingrar mot mitt ansikte!

jag gillar gordon ramsey, han är psykiskt sjuk!

.

fan vad krångel. kan inte installera flashplayer nånstans. jag är sjukt irriterad!

läser bok, betalar faktura och beställer nytt bankkort. borde deklarera, eller sova.
jobba imorron, skapligt omotiverad.
godnatt

komiskt

hur orkar man med att sitta o hitta på kassa kommentarer anonymt på bilddagboken ? vem har energi till det ? nu är det tydligen någonting som har hänt med mina ögon. förstås. det var väl väntat. det var ju på tiden att det händer något med mina ögon menar jag!

onsdag

idag kom jag hem från oslo vid ett och då var det väldigt fint väder i norrköping. när jag kom hem tog jag o jocke en promenad. har inte träffat han på sju månader så det var trevligt. nu har jag precis ätit goda kycklingspett och lyssnat på bra musik på spotify. halv åtta hos mig går tydligen inte så nu vet jag inte vad jag ska göra. kanske ta mig ett bad.
vi säger så. hej

helgen


david

några få bilder från helgen, två lånade. anlände på lördagen och mötte ett härligt gäng som varit igång ett par dagar. hur fint väder som helst och världens finaste david. jag, albin, gurr o johannes satt vid kanalen med henkes ipod, alkohol och ölkorv och hade det hur fint som helst! senare gick vi hem till henke o dit kom putte o massa annat folk o jag var onykter.
senare spelade the alcoves på meza, alltså david, henke o jesper. det var oväntat bra! sedan var det väl en trevlig kväll.

söndagen och måndagen spenderades i grästorp med davids familj och släkt i det fina vädret. davids mormor lagade alldeles för mycket mat och minst fem efterrätter så jag var mätt i flera dagar. sen fyllde hans far år och vi åt grillad lax och sov massor.

sen åkte vi till oslo, först storhandlade vi på torp så david överlever nog ett halvår. mår alltid bra när jag får somna och vakna med min finaste. umgicks med maria i tisdags, gick promenad o åt glass på karl johan. sen var jag o d på bio o såg Watchmen som faktiskt var oväntad och mycket bra.

långt inlägg med en kort sammanfattning. david har i alla fall varit världens underbaraste hela tiden och jag saknar honom redan.

dröm

jag tror att det var igår jag drömde en sjuk dröm. jag drömmer alltid konstigt och minns det väldigt ofta. inte som david som bara minns ibland o när han väl minns så handlar hans drömmar om att jag har ett ben men att det går bra ändå :P

vi befann oss i trollhättan, jag, alix o david. jag drömde att jag vann 5700 krornor på en norsk lott som heter flax. men när jag skulle lösa in den hos en tobakturk i thn så var det omöjligt för att jag var tydligen tvungen att åka till Bergen, Norge (läs : super långt bort) för att få ut mina pengar. tillslut fick jag ändå tag i en tjej som var villig att ge mig pengarna ändå. sedan var det helt plötsligt dags för mig och david att gifta oss. det var som sagt bara jag, alix o david där och vi var nu på en grusplan. david kommer tillsist inslirande i en svart ful bil som det står "KNULLA" på med stora vita bokstäver. sen gifte vi oss.

lite utav mitt drömbröllop måste jag säga.

onsdag

jag somnade och det regnade ute tror jag. nu känner jag mig sjuk. fick hem mitt fina armband som jag beställt.


jag måste städa lite och packa en väska. när man börjar packa så känns det inte så långt bort och just nu vill jag att tiden ska gå snabbt. fast jag vet inte..
imorron ska jag jobba, skönt att slippa stänga.
dåligt engagemang och omotiverat inlägg.
adjö

HAHA



HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
jag sitter o dör lite inombords när jag ser den här bilden!
förlåt alix!

.

nähe .. där tog äntligen hemma slut. jag satsar väl på jordgubbssorbet och maränger istället

tisdag

idag har jag jobbat. blev lite sent igår hos familjen p med skräck. usch ja, usch vad mycket psykfilmer det finns!
nu ska jag boka en biljett till trollhättan och till mitt hjärta. längtar tills lördag!
imorron ska jag umgås mer med alix o friday o ta en tur till stan. nåt flashigt till clubfeber maybe ?

ska fortsätta lyssna på lite gustaf spetz o kolla på äntligen hemma. hejdå hejdå

måndag

jag ska snart till familjen p och vara uppe alldeles för sent med tanke på att jag ska jobba imorron. men det ska nog gå alldeles utmärkt. hoppas att jag slipper en zombiefilm för då kommer inte jag kunna sova lugnt på några nätter.

kanske borde ha något på mig, förutom deodorant.
farväl

uttråkad

jag sitter och försöker deklarera på norska. det går inte alls.

nu är det solglasögon, jeansjacka, converse och håkan hellström i bilen in till stan. adjö

söndag



har varit hos mormor o morfar idag. jag, alix, frida o annis kollade gamla fotoalbum från när vi var minismå. frida hade en ful, röd hatt. jag var inte heller snyggaste. men priset gick ändå till alixandrap som på en bild lätt skulle kunna misstas för rymling från hamrahemmet (ett hem för utvecklingsstörda ).
på den här bilden är vi iaf ganska söta, om inte annat så är alix jätte nöjd över någonting,

sommar




.

älskling, flyg till mig!

.

hittade just en superbra sida där man kan välja o vraka mellan asiatiska flickor som man kan beställa hem o gifta sig med. guuuuuud va bra!

lördag

idag har jag jobbat. nu är jag trött.

lyssnar på melissa horn, jag deppar jämt till henne. jag är utmattad och känner att jag skulle behöva ett ton med uppmärksamhet.

vet inte vad jag har att räkna ner till. känns som just nu skulle det vara skönt med något att se fram emot. imorron får jag ju iofs vara i närheten av alixp. jag kanske till och med kan får stava till "hållkäften".

/m

kväll


jag kom just hem från träningen som jag tycker gick rätt okej, jag var väl ganska kass men ändå :P sitter o lyssnar på babyshambles - down in albion (därav fin bild) och tänker på att insidan på morrissey lp:n är något finare, eller kanske inte.

jobba imorgon och mysa med alix p på kvällen. jobba på lördag. sen ska jag väl sitta och räkna timmar tills jag får se david igen. jag gillar inte att sova utan dig finaste! hatar att det är så långt att man bara inte kan gå över o få en kram. o jag hatar att det är ett annat land så att det är superdyrt att ringa. men men.

nu ska jag ändå ringa min grabb för att få höra hans röst. sen ska jag bada o äta något, sen blir det sova.
häj

hähä

jag kan inte sluta fnittra åt den roliga hultsfredsfilmen (som jag antar att mija har filmat). jag är, enligt alixandra, väldigt cool och hon tycker att jag borde prioriteras att filmas mer än pete och babyshambles som då så glatt trallar på scenen.

förövrigt känns det skönt att vara hemma bland mina skor och det verkar som att det är dags att damma av solglasögonen och jeansjackan!