helgen


david

några få bilder från helgen, två lånade. anlände på lördagen och mötte ett härligt gäng som varit igång ett par dagar. hur fint väder som helst och världens finaste david. jag, albin, gurr o johannes satt vid kanalen med henkes ipod, alkohol och ölkorv och hade det hur fint som helst! senare gick vi hem till henke o dit kom putte o massa annat folk o jag var onykter.
senare spelade the alcoves på meza, alltså david, henke o jesper. det var oväntat bra! sedan var det väl en trevlig kväll.

söndagen och måndagen spenderades i grästorp med davids familj och släkt i det fina vädret. davids mormor lagade alldeles för mycket mat och minst fem efterrätter så jag var mätt i flera dagar. sen fyllde hans far år och vi åt grillad lax och sov massor.

sen åkte vi till oslo, först storhandlade vi på torp så david överlever nog ett halvår. mår alltid bra när jag får somna och vakna med min finaste. umgicks med maria i tisdags, gick promenad o åt glass på karl johan. sen var jag o d på bio o såg Watchmen som faktiskt var oväntad och mycket bra.

långt inlägg med en kort sammanfattning. david har i alla fall varit världens underbaraste hela tiden och jag saknar honom redan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback