såpassalltså

väldigt orolig dag! alltså, en dag som inte är rolig, den är orolig. fast om man tänker på norska så har det varit en rolig dag, för det har varit jävligt lugnt, men som sagt, på svenska så va den inte rolig, alltså, orolig.

igår när alex och jag tittade på lost lyckades jag bli svin rädd och knäcka till nacken, jag har så sjukt ont idag, sinnessjukt! sen så har jag inte kunnat sova nånting. upp o jobba vid sex, vid tio trodde jag att jag skulle få gå hem o krypa ner hos kalinka alex, men nej, fick jobba till tre. var på vinmonopolet och gjorde ett fynd, gott vin till priset av 69 nok.

snart ska jag möta upp hunden, ooh, henne har man ju saknat. sen tänker jag sova middag hemma hos henne.

imorron är det nyår. det lär bli så jävla fätt!

oslo

nu är jag och kalinka-alix tillbaka i oslo. vi satt mittemot chesskillen på tåget, fätt. vi har packat upp och ätit kvällsmat, snart ska vi se på något trevligt avsnitt av lost kanske, eller något annat spännande.

imorron är en annan dag.

på nyår är det fett med fest och på lördag, oooh, på lördag kommer finaste david hem :) jag längtar efter honom väldigt mycket nu.

nu säger jag adjö.

en tanke

jag tänkte en tanke för en stund sen. jag minns att det var en fett bra och intressant tanke. jag skulle dela med mig av min utomordentligt braiga tanke till alixandra p och just då försvann den här extremt bra tanken från mitt enkla huvud.

vart är min tanke? jag är fortfarande irriterad över att min fantastiska tanke försvann. kom tillbaka till mig!

idagen

idag har jag shoppat. idag har jag även lekt med alixandra p och josie, rökt lite vattenpipa och spela lusen. de blev arga på mig när jag ville att lusarna skulle hångla hela tiden. nu tittar jag på shakespear in love, fin film tycker marre!

imorgon åker jag o kalinka tillbaka till oslo. känns okej med tanke på att det snart är nyår, oh vad kul! jag tänker köpa en tidning imorron, eller två kanske, så jag kan läsa på tåget. o så ska jag kanske packa klart. o äta köttfärsås.

tack för idagen!

/marsvinet

såattsägakanske

nää, för att göra en sista uppdatering innan ja går o lägger mig kanske. imorron ska jag kanske införskaffa något nytt. jag saknar min david. men snart så är det nyår, ooh vad kul :) o sen kommer han hem, min finaste!

hej då mänskligheten

benet

jag badade nyss. var i full gång att raka benen då jag tänkte att "vem fan ska ta på dom?", david kommer ju inte hem på ett tag, o inte ska nån annan va där. så nu har jag ett rakat ben och känner mig lite dum. den vanliga "förhållande bekvämligheten" börjar komma fram. men va fan. så är det väl alltid. känner mig ändå ganska nöjd, nöjd över david och nöjd över mitt ena rakade ben!

today is just another day

dagen idag är ganska ointressant. en tur till viken, en promenad o snart ska jag äta våfflor, nåt sånt. fick sms från david o då blev jag ju lite glad förstås.

min vän dennis är med i agnes video för hennes låt "realese" eller nåt sånt. det är ju ganska tufft!

.

"- men du älskar ju henne!?
 - vad har det med oss att göra?"

världens bästa citat ur kanske en av världens bästa filmer. Control

In fear every day, every evening
He calls her aloud from above
Carefully watched for a reason
Painstaking devotion and love

Surrendered to self-preservation
From others who care for themselves
A blindness that touches perfection
But hurts just like anything else

Isolation
Isolation
Isolation


Joy Division - Isolation






ångest

jag älskar inte julen. självklart tycker jag att det är mysigt att vara hemma med familjen och byta julklappar och äta god mat, men jag skulle kunna klara mig utan det. jag får nog mest ångest när julen tar slut. på juldagen så är allting så himla tyst. allting är verkligen tyst och allting känns som att det är början på slutet på någonting. jag tror att jag får ångest över att det gått ett år till och snart är det ett nytt år. ångest, ja, det är vad jag känner just nu.

fast nu känns det ändå som att jag har saker att se fram till nästa år. jag har min alixandra p. vi två kan nog göra exakt vad vi vill när vi är tillsammans och jag vet att vårat år kommer bli grymt bra med ny lägenhet, morrissey, festivaler och vem vet vad mer roligt vi kommer på. jag har finaste david, ser fram emot varje dag jag kan spendera med dig och nu efter nyår kommer det kunna bli betydligt fler än tidigare. jag har många fler också, lotta och alla de andra nya oslo kamraterna. min familj och ja .. jag vet inte. kanske borde jag inte ha sån ångest.

nu sitter jag och tittar på gladiator. tiden går iaf. har fått apelsinjuice av min mamma som jag längtat efter hela dagen. imorron ska vi hämta annis i viken nånstans och sen ska jag kanske till stan en sväng. spendera lite. och imorron är det en vecka kvar tills dave kommer hem också, det känns ju fint!

ooo snart är det nyår hörreni! mitt nyår kommer att bli riktigt bra, kan det gå fel om fitt-lotta och hor-alex är med ? lär bli ett redigt kalas!
vi säger så!
/marre

fätt

fet


några få

.

igår blev jag ledsen, jag är fortfarande ledsen. de spelade darin på hugo, nu kan jag lika gärna dö! stundvis bra musik men mycket skit.

citatet:
maria - de säljer knark mellan 7 och 18 utanför dagiset i oslo!
alix - är det ett heltidsjobb ?


ge mig



jag skulle kunna tänka mig en david här i min säng förtillfället!

julafton

för att sammanfatta. igår jobbade jag 7-15 sedan satte sig jag o alix på tåget hem. skönt. nu är jag hemma, hemma i min säng.

imorse öppnade vi julklappar och sedan åkte vi till farmor. var inne en snabbis på ica och hälsade på andreas och dennis, trevligt! vi åkte hem till mormor och morfar, åt mat och öppnade paket. för första året någonsin skippade vi kalle, tacka! jag har fått mycket fina saker, så jag är nöjd!

nu sitter jag och hjälper min pappa med att ladda på musik på hans nya mp3 och så tittar jag på någon slags romantisk komedi. romantiska komedier måste nog vara världens onödigaste filmer, ändå så tittar jag på dom. jag borde se en vettig film istället.

imorron så ska vi fira mormor på dagen. senare så åker vi in till josie, det kommer bli så sjukt roligt. älskade hugo och älskade tjejförfester med singstar och lite för mycket alkohol. blir väl sista gången på ett tag då jag o alex får tillbaka till oslo och åsa åker till lund.

nej, back to the movie. och allt julgodis jag laddat upp med. nu saknas david! men snart så kommer min finaste hem!


adjö


TAKE ME BACK

äckligt snygg bild

GE MIG SMUGGEL SPRIT, VÄNNER, TÄLT, SOVSÄCKAR, BABYSHAMBLES, HIVES, HÅKAN, MIA, ALEX, JOSSAN, ÅSA, DAVID, LERIGA DIKEN, HENNA TATTUERINGAR! GE MIG LEJONTÄMJARE, HÅNGEL, KAVIAR, RÄKOST, LW QUIZ, HÅRBAND!

GE MIG HULTSFRED !

nöjd

jag är så nöjd, nöjd, nöjd
mannen här är väldigt nöjd!

imorron vid den här tiden är jag at home och ligger antagligen och sover. tacka!

idag har jag o alixandra p städat lägenheten, det blev väldigt bra. höll på att kräkas när alix drog ut världens längsta blandning av hår, damm och lite annat äckligt ur dammsugaren! uääaah !
sen jobbades det. jag och robin hade jätte roligt hela dagen åt enbart tråkiga saker. jag var darth vader och han rapade som yoda bl.a.

vi har ingenting kvar att dricka hemma, förutom en smirnoff ice som står i kylen. den tar väl jag till frukost imorron i guess!

nu är det jul musik med carola i täten. jag o alex sitter o skrålar med! lite julkänsla ska vi väl hinna få. tacka!

ninaninanini

jag och alex sitter och äter oss igenom det lilla matförråd vi har kvar.
idag har vi julklappsshoppat. det gick väldigt bra, lite för bra. jag fick dra alix ut ur djur butiken när hon helt spontant skulle köpa ett marsvin. jag kände att vi kunde tänka igenom köpet, alex ville betala, ta det stackars djuret i handen o gå hem. vi kom som tur var därifrån utan marsvin men med ett löfte om att vi ska köpa ett inom en snar framtid.

alix har även köpt en frän julklapp till mig som jag älskar redan nu där den ligger i sitt paket och informerar oss. jag älskar att a redan hatar den :D

david ligger på en strand i florida, här är det inte alls avundssjukt! hellre jul i söderköping än två veckor på miami beach. jag räknar ner ca 12 dagar och 28 minuter left.

nä, nu ska jag o fittan kökhänga. på spelningslistan ligger tre låtar på repeat, inte för att någon av dom är någon slags favorit, utan enbart för att jag inte orkar lägga in flera.

frida hyvönen - dirty dancing
the killers - romeo and juliet
oasis - champagne supernova

här bjuder jag eder adjö. farväl


suck

idag skulle jag fått lön. men det fick jag inte. det suger lite sådär halvmycket för nu är jag helt pank. måste sälja fonderna.

efter jobbet kröp jag ner bredvid hundlotta och skedade ända tills halv tre. nu väntar vi på kattalex. vi ska tydligen gå ut och ta bilder på "tjejligan" som lotta säger. sen ska vi se om alix sponsrar med vin till depp kvällen med bonde söker fru.

david är snällaste och betalar så jag kan kommer till han ändå i helgen. annars hade det varit tungt.

hejdå

/marsvinsmarre

oväntad uppdatering

trivs bättre o bättre här. folk på mitt jobb är underbara. Kjetil, Håvard o Anna är super bra. Sen är HundLotta o Knuttestål-Jeppe här med. O snart kommer David.

I helgen ska jag till min finaste iaf. jag längtar jätte mycket. sen ska vi vara ifrån varann ett tag. men det går bra. det kommer gå jätte bra. jag tycker om dig så mycket!

jag är super nöjd över min julklapp till david iaf :D topp!

jag har jobbat idag. o nu är jag hos lotta o jesper. har käkat rostade mackor. snart ska vi ut på kostymjakt. sen slutar alixandra p. fätt!

hej då!