nyår

jag minns inte exakt vilket år det var, men jag tror att jag var sexton år. henrik hade lovat mina föräldrar dyrt och heligt att han skulle "ta hand om mig", istället köpte han alkohol och vi åkte till en fest i valdermarsvik, av alla ställen. kani och jag drack brinnande sambooka för att det just då kändes vettigt. vi var onyktra, det var mycket snö och hans far kom tjurigt för att köra hem oss till gusum när nattens bravader var över. dagen efter kräktes jag och henriks mamma, som jag då enbart träffat ett fåtal gånger, brydde sig om mig medan henrik sov vidare.
året efter stod vi på tommies tomt och lovade varandra ett år till, kanske därför nyårslöften känns innehållslösa.

förra året, i oslo, även här mycket snö. lotta ansträngde sig och lagade fin mat, alla var uppklädda. david befann sig i amerika men jag var lycklig ändå. drack ett par cider och somnade sedan direkt efter middagen. alexandra väckte mig kvart i tolv och vi stod där allihopa på takterassen och såg fyrverkerierna och vinkade med tomtebloss. fick höra davids röst i telefonen men konversationen bestod nog mest utav skrik och rop. vaknade med johannes fötter i ansiktet och vandrade hem för att laga köttbullar och se på the smiths dvdn.

iår ska det firas i linköping med kära vänner. martin ska vara stilig i fluga och alexa och jag har införskaffat nyårsklänningar. hoppas på en kväll utan löften. ses där!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback